TAR-torsdag: Alle elevene sammen på tvers av trinn!

På selve TAR-dagen, som de yngste elevene kaller den, er alle elevene sammen i aktiviteter på tvers av trinn. Da er både 6 åringer og 15 åringer samlet for å bli bedre kjent og samarbeide med hverandre. Det er stor stas for både store og små elever. Vi opplever at de eldste elevene er veldig flinke til å tilpasse seg og legge til rette for at de yngre skal få en god opplevelse. Årets aktiviteter har bestått av gårdsbesøk, basseng, fotball, friidrett, fisking, baking, vedproduksjon, snekring av hus og benker, hesteridning, håndarbeid, kino, dans, kor, band, brettspill, akvarellmaling, tegning, ballek og skyting på bane. Alle aktiviteter med vår visjon i fokus; Trygghet, Ansvar og Respekt.

Her er bilder fra dagen 🤩

Lukas hopper over 1, 50 meter!