Storsteinnes skole støtter UNICEF-runden

Tirsdag 31.mai gjennomførte småtrinnet UNICEF-runden. Elevene hadde på forhånd skaffet seg sponsorer, som i etterkant betaler inn et beløp til UNICEF for hver løpte runde. Inntekta går til å sikre at barn får utdanning. Elevene løp for harde livet og trossa varmen ute – for å sikre flest mulig runder. De stoppa kun for å hive i seg litt vann etter hver runde. Med andre ord en skikkelig innsats fra elevene!

Storsteinnes skole takker for pengene så langt! Dersom noen ennå ikke har fått donert, kan de følge denne lenka: Storsteinnes skole støtter UNICEF-runden | Spleis fra SpareBank 1

Hvert barn har rett til utdanning – uansett bakgrunn, kjønn eller etnisitet. UNICEF arbeider for en verden der alle barn får oppfylt denne rettigheten.

Gjennom å delta på UNICEF-runden sørger elevene for at andre barn får utdanning. I år går donasjonene til «Elfenbenskysten» hvor over 1,6 millioner barn mangler skolegang og flere barn blir syke som følge av forsøpling. For å finne en løsning på utfordringene bygger UNICEF nå skoler med «murstein» av resirkulert plast i Elfenbenkysten. Dette er et nytt og innovativt prosjekt, der du som sponsor er med på å skape historie! Tusen takk for alle dine bidrag. Les mer om det her: www.unicef.no/unicefrunden

Det ble også gjennomført tre andre øvelser på friidrettsdagen; 60-meter, kast liten ball og lengdehopp:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *