2. trinn har blitt bedre kjent med mangfoldet i klassen

Elevene på 2. trinn har bakgrunn fra mange ulike steder i Norge og verden. Denne uka har klassen blitt enda bedre kjent med hverandre gjennom å presentere byer og land som representerer deres røtter. Målet med arbeidet har vært å belyse likeverd og mangfold, og gjennom dette arbeidet skape bedre forståelse for religion-, dialekt- og kulturforskjeller. Musikk, mat og klær er eksempler på noe av det som har vært sentralt i ukas arbeid. På fredag ble uka avsluttet med framlegg for klassen og besøk fra tre foreldre fra voksenopplæringen. Mange foreldre har bidratt med bilder, fakta og mat for å gjøre dette til et vellykket prosjekt 😊

Skolen setter stor pris på det tette samarbeidet med foreldregruppen og voksenopplæringen. Dette gjør opplevelsen enda mer unik for barna.

Under følger noen bilder:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *