UKM arrangeres på lørdag – i år med esport!

      Kommentarer er skrudd av for UKM arrangeres på lørdag – i år med esport!

Lørdag 19. mars arrangerer kulturskolen UKM lokalt. Dette er et tilbud vi har hatt i mange år, og som arrangeres av kulturskoler over hele landet. Nytt av året er at vi skal teste ut e-sport for spillinteresserte jenter og gutter.

UKM Troms som skal være til stede og vise fram satsinga på e-sport. Norcup er UKM sin e-sportsatsing, og er en visningsarena for hele bredden av spillkulturen. Vi ønsker å få med oss flest mulig som synes det er moro å spille på lag med andre, men også de som ønsker å være med å lage streams og arrangere offline-turneringer. Årets spill er Rocket League 3v3 og Super Smash Bros. Ultimate 1v1.

Spillinteressert ungdom er hjertelig velkommen til å stikke innom Storsteinnes skole mellom kl. 15.00 – 19.00.