Gårelunsj – en hyggelig markering

Hver vår besøker 8.trinn ved Storsteinnes skole Gåre gård. Her deltar elevene i de sesongprega arbeidsoppgavene på gården, eksempelvis er de med på å sette potet, så og plante ut grønnsaker. Samarbeidet fortsetter når elevene starter på 9.trinn høsten etter, blant annet med en dag som starter med at elevene sykler til gården og blant annet har diverse regneoppgaver knyttet til turen og arbeidet på gården. Elevene er i løpet av høsten også tilstede på gården når det slaktes, og får gjennom det innblikk i mange aspekter ved matproduksjon.

Som takk for samarbeidet inviteres gårdsfolket til skolen på lunsj som elevene har planlagt og tilberedt . Årets 9.trinn inviterte til “Gårelunsj” i uke 21. Elevene også laget sang som de framførte i forbindelse med lunsjen. En svært hyggelig markering, og vi på skolen er takknemlige – både for det samarbeidet vi har med Gåre gård og for de flotte ungdommene vi har gleden av å arbeide med!