Førskole og eksamensforberedelser

Det er vår og slutten av skoleåret 2017/2018 nærmer seg med stormskritt. Det betyr at vi samtidig som vi har elever som skal avslutte grunnskolen med eksamen, får møte de som skal begynne i 1.klasse i august.

Onsdag og torsdag denne uka var det tid for førskole, og vi fikk hilse på en flott gjeng spente, nye elever. Vi gleder oss til å ha imot dem når de starter i august, og ser fram til 10 år fylt med trivsel og læring.

Samtidig som det i småskolefløya var førskole, hadde elever og lærere på 10.trinn full fokus på siste innspurt. Til uka skal elevene våre opp til skriftlig eksamen i norsk, og denne uka hadde de muntlige framlegg i forbindelse med årets siste tverrfaglige temaarbeid.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *