Juleinfo 2017

Ingen kommentarer til Juleinfo 2017

Juleinfo fra Storsteinnes skole

Trykkher for å lese skrivet i pdf. Da med bilder og mye finere layout 🙂

Høsten har vært begivenhetsrik og hektisk, 2017 er på hell og
juleferien nærmer seg med stormskritt. I løpet av høsten har vi hatt
ekstern skolevurdering og vi har hatt TAR-uka for første gang, med ulike
aktiviteter, aldersblanding og åpen skole. Det var arbeidskrevende og
utfordrende, men evalueringene er positive og flere elever har ytret
sterkt at de skulle ønske det var TAR-uke flere uker i året. Det er
gledelig!

Som tidligere informert er det avspasering for åpen dag (ekstra lang skoledag torsdag 9/11) torsdag 21/12.
Det betyr at siste skoledag før juleferien for elever på småtrinnet er tirsdag 19/12 og for elever på mellom- og ungdomstrinnet er siste skoledag onsdag 20/12.

Tradisjonen tro arrangerer hovedtrinnene julekonserter nå like før jul:
– Småtrinnet fredag 15.desember kl. 1300
– Mellomtrinnet mandag 18.desember kl.1100
– Ungdomstrinnet mandag 18.desember kl.1300
Vi gleder oss og ønsker foreldre og foresatte hjertelig velkommen til koselige førjulstimer!

Tirsdag 19.desember har vi julegrøt, julegudstjenester og alternativt opplegg for de elevene som ikke skal i kirka. Minner om at svarslipp med påmelding for denne dagen snarest må leveres kontaktlærer.

Oppstart etter nyttår er torsdag 4.januar. Onsdag 10.januar har elevene på 5.-10.trinn hjemmearbeidsdag, da det skal avvikles ekstra kursdag for ansatte ved Storsteinnes skole, Nordkjosbotn skole og PPT Balsfjord, Storfjord og Lyngen med «Tvang og makt i skolen» som tema. Elevene vil i forkant få arbeidsoppgaver for dagen fra sine respektive kontakt- og faglærere. Elevene fra 1.-4.trinn har undervisningsfri hver onsdag og dagen vil dermed ikke medføre noen praktiske konsekvenser for dem.

Storsteinnes skole vil takke elever og foresatte for samarbeidet så langt gjennom en hektisk, utfordrende og lærerikt høst, og så ser fram til et vårhalvår fylt med videre samarbeid for læring, utvikling og mestring.

Med de beste ønsker for jula og det nye året til alle våre elever og foresatte.

Med hilsen Storsteinnes skole
Yvonne Jakobsen,