Aktivitetsdag for hele skolen

Det 19 juni hadde elever fra første til niende trinn aktivitetsdag. Elevene var delt inn i grupper bestående av elever fra alle trinnene. Elevene fikk i første økt prøve tautrekking, støvelkast, potetløp, parløp, bokstavlek og kaste på blink.

Noen av elevene fra niende trinn var på lunsj-gruppa. De sto for grillingen, og på menyen var det pølser i brød, noe som i hvert fall de minste elevene gledet seg over. Etter lunsj hadde syvende til niende trinn natursti i mens resten av skolen drev på men energihengeren som vi så heldig har fått lånt fra vitenskapssenteret.

To elever fra niende trinn hadde i oppgave denne dagen å ta bilder av de forskjellige gruppene, og intervjue noen av elevene.

Den første eleven de intervjuet heter Benedikte Soini og hun går i åttende klasse. Benedikte fortalte at hun gleder seg mest til naturstien, og at hun hittil liker tautrekking aller best. Benedikte sa at aktivitetsdagen er morsom og hun ønsker gjerne flere, men hun anbefaler å sjekke værmeldingen først.

Den neste eleven heter Joakim og han går i syvende klasse. Joakim syntes at aktivitetshengeren var aller best og han har syntes dagen var veldig koselig. Han ønsker gjerne flere.

De intervjuet også en av lærerne som var med nemlig Kari Jane. Hun fortalte at hun likte energihengeren best og spesielt når man blåser en ball gjennom flere ringer med hjelp av en hårføner. Hun sa at aktivitetsdagen va knall gøy og ikke minst var det gøy med noe nytt! Hun sa også at en aktivitetsdag i året holder, men hun kunne gjerne tenke seg flere idrettsturneringer.

Alt i alt har dagen vært en stor suksess! Dette må gjentas!

Skrevet av Iben og Blanka